Sunday, February 7, 2010

Bertemu lagi kawan lama..


Hemm...dah agak lama tak menulis blog.Bukannya apa, give up juga bila lately tak boleh nak upload pics....

Apapun aku nak menulis tentang pertemuan aku dengan kawan lama masa di Taman Pelangi Johor Bahru.Teman sepermainan - bolasepak.Teman lepak mengurat awek....ooppsss...bukan aku...bukan aku....hehehe...aku tak reti mengurat! Serious. Tak caya tanya depa!

Abdul Hadi Yusof itulah namanya....dia ni bab nyakat awek memang handal...hehehe...
Setelah sekitar 25 tahun tak bertemu bersembang bergelak ketawa....akhirnya kami ketemu jua. Ini semua gara-gara adik aku Lan a.k.a Amal Chulan Chin, yang dapat 'trace' si Hadi ni di FB.So semalam Sabtu 6hb, kami bertemu di kopitiam dekat bandar Tun Hussein Onn. Adalah sekitar 3 jam pop pep pop pep huha huha...refresh those teenagers precious time memories... haha
Well, seems Hadi is doing well in his living.Our meeting last night is a beginning of our reunion....old buddies ...good buddies.. Cheersssss!!

2 comments:

  1. aa haa..boleh pun hang upload gambo!
    yg penting, hg dpt update gak..
    aku, lately ni lbh pd FB je..
    hg msti bgtau kat hadi suh bukak blog hg ni..
    :D

    ReplyDelete
  2. Cubalah google tajuk BANGSA MELAYU MENGIKUT ULAMA AHLU SUNNAH WAL JAMAAH, maka akan fahamlah kita tentang hakikat bangsa ini. Dan cubalah google pula tajuk-tajuk berikut agar kita kenal musuh dalam selimut yang mencari peluang dan ruang untuk mengkhianati bangsa ini, iaitu:-

    (a) http://www.mediafire.com/?ne2dmyeinzo
    (b) Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
    (c) Jom Kenali Dr Maza & Co
    (d) Ahlul Bait Yang Dicerca
    (e) Tok Ayah Zid Kedai Lalat
    (f) Kuasa Tiang Kepada Cita-cita
    (g) 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah

    FAKEH KHALIFAH SAKA

    ReplyDelete